Mukautuvat verkkosivut

Renower

Mitä termi tarkoittaa?

Mukautuvat (responsiiviset) verkkosivut skaalautuvat automaattisesti käyttäjän laitteen mukaan. Ne eivät siis ole erilliset mobiilisivut, vaan yksi ja sama sivusto on toteutettu siten, että skaalautuminen tapahtuu automaattisesti. Useimmiten mukautuvilla verkkosivuilla on oma ulkoasunsa laajalle näytölle, kannettavan näytölle, tabletille ja älypuhelimille (kts. kuva yllä).

Poweria Kasvuun
 
Roke

Mitä hyötyjä saavutetaan?

Mukautuvilla verkkosivuilla on monta hyvää ominaisuutta. Tässä tärkeimmät!

 1. Helppo käytettävyys kaikilla laitteilla!
  Mobiili- ja tabletlaitteiden osuus nettiselailusta kasvaa koko ajan räjähdysmäisesti ja on usein jopa yli puolet sivuston kokonaiskävijämäärästä! Mukautuvat sivut tarjoavat parhaan käyttökokemuksen näillä laitteilla.
 2. Yrityksestä välittyy moderni kuva!
  Verkkosivut on hyvä uusia 2-3 vuoden välein. Uusimisen yhteydessä kannattaa toteuttaa mukautuvat verkkosivut sillä ne antavat modernin kuvan yrityksestäsi!
 3. Google löydettävyys paranee!
  Google arvostaa mobiililaitteita tukevia sivuja hakutuloksissaan (mobiilivalmiit sivut nousevat hakutuloksissa ylöspäin).
  Lue lisää  •  Testaa verkkosivujesi mobiilivalmius
 4. Helppo päivitys!
  Ei erillisten hallintajärjestelmien päivityksiä (vertaa erillisiin mobiilisivuihin).
 

Päivitä sivujasi itse

Verkkosivujen päivitys onnistuu kätevästi Joomla! -sisällönhallintajärjestelmän avulla. Joomla! on avoimeen lähdekoodiin perustuva, kansainvälisesti palkittu järjestelmä, jota voidaan käyttää miltä tahansa tietokoneelta tai tabletilta, jossa on nettiyhteys. Kirjautuminen hallintapaneeliin tapahtuu internet-selaimen kautta.

joomla banner

Joomla päivitys
 
Suomen Yrittäjäopisto

Tutustu toteutuksiin

Olemme toteuttaneet useita mukautuvia verkkosivuja!

Tutustu toteutuksiin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä