×  Sulje
WebGarden Oy

WebGarden Oy

 
Peltoaho 4, 62500 Evijärvi

Tietosuoja

WebGarden Oy suunnitteleee responsiiviset kotisivutSuunnittelemme yrityksellesi responsiiviset kotisivut yli 10 vuoden ja yli sadan toteutetun verkkosivuston kokemuksella!

Mitä termi "responsiiviset kotisivut" tarkoittaa?

Responsiiviset, eli mukautuvat, kotisivut skaalautuvat automaattisesti käyttäjän laitteen (tietokone, tablet, älypuhelin) mukaan. Ne eivät siis ole erilliset mobiilisivut, vaan yksi ja sama sivusto on toteutettu siten, että eri laitteille skaalautuminen tapahtuu automaattisesti. Useimmiten responsiivisilla verkkosivuilla on oma ulkoasunsa isolle tietokoneen näytölle, kannettavan näytölle sekä tabletille ja älypuhelimille.

Mitä hyötyjä saavutetaan?

Responsiivisilla verkkosivuilla on monta hyvää ominaisuutta. Tässä tärkeimmät!

 1. Helppo käytettävyys kaikilla laitteilla!
  Mobiili- ja tabletlaitteiden osuus nettiselailusta kasvaa koko ajan räjähdysmäisesti ja on usein jopa yli puolet sivuston kokonaiskävijämäärästä! Mukautuvat sivut tarjoavat parhaan käyttökokemuksen näillä laitteilla.
 2. Yrityksestä välittyy moderni kuva!
  Verkkosivut on hyvä uusia 2-3 vuoden välein. Uusimisen yhteydessä kannattaa toteuttaa mukautuvat verkkosivut sillä ne antavat modernin kuvan yrityksestäsi!
 3. Google löydettävyys paranee!
  Google arvostaa mobiililaitteita tukevia sivuja hakutuloksissaan (mobiilivalmiit sivut nousevat hakutuloksissa ylöspäin). Testaa verkkosivujesi mobiilivalmius
 4. Helppo päivitys!
  Ei erillisten hallintajärjestelmien päivityksiä (vertaa erillisiin mobiilisivuihin).
 

Päivitä sivujasi itse

joomla paivitysVerkkosivujen päivitys onnistuu kätevästi Joomla! tai Wordpress -sisällönhallintajärjestelmän avulla. Molemmat ovat avoimeen lähdekoodiin perustuva, kansainvälisesti palkittuja sisällönhallintajärjestelmiä, joita voidaan käyttää miltä tahansa tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta, jossa on nettiyhteys. Kirjautuminen hallintapaneeliin tapahtuu internet-selaimen kautta. Lähtökohtaisesti suosittelemme asiakkaillemme Joomla!-sisällönhallintajärjestelmää.

joomla banner

Ota yhteyttä

Referenssejä

Olemme toteuttaneet jo yli sata verkkosivua!