×  Sulje
WebGarden Oy

044 991 9158

Peltoaho 4,
62500 Evijärvi

Käytämme sivustollamme vain
välttämättömiä evästeitä.
Lisätietoa evästeistä

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme henkilötietojen käsittely on meille erityisen tärkeää. Alla tarkka kuvaus henkilötietojen käsittelystä yrityksessämme.

1. Tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen REKISTERISELOSTE

1.1 Rekisterinpitäjä

WebGarden Oy
Peltoaho 4
62500 Evijärvi
Y-tunnus: 2491328-5

1.2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jussi Försti
044 991 9158
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

1.3 Rekisterin nimi

WebGarden Oy:n asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteri.

1.4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä ylläpidetään WebGarden Oy:n asiakas- ja yhteistyökumppanitietoja. Rekisterin henkilötietojen tarkoituksena on asiakas- ja yhteistyökumppanisuhteiden hoito.

1.5 Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Perustiedot yrityksestä/yhdistyksestä,
  • Yrityksen/yhdistyksen yhteyshenkilöiden tiedot, ja
  • Laskutus- ja tilaustiedot.

1.6 Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteri sisältää tietoja, joita saadaan yrityksiltä itseltään sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä.

1.7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU tai ETA-alueen ulkopuolelle

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Luovutamme rekisterissä olevan yrityksen/yhdistyksen perustietoja omille yhteistyökumppaneillemme vain mikäli se on palvelun toteutuksen kannalta tarpeellista. Yhteystietoja voidaan luovyttaa myös viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa.

1.8 Rekisterin suojaus periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Asiakkaiden- ja yhteistyökumppaneiden tietoja sisältäviä asiakirjoja säilytetään yhtiön tiloissa, joihin pääsy WebGarden Oy:n henkilökunnalla.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot

WebGarden Oy on suojannut rekisterin tarvittavin tietoturvakeinoin. Rekisterin tietoihin pääsyä on rajattu ja käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjäoikeudet on myönnetty vain WebGarden Oy:n henkilökunnalle, jolta edellytetään tietosuoja-asetuksen mukaista käsittelytapaa.

1.9 Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkastaa hänestä rekisteriin kerätyt tiedot pyytämällä niitä WebGarden Oy:n yhteyshenkilöltä, jonka yhteystiedot löytyvät tämän asiakirjan kohdassa 2.

1.10 Oikeus vaatia tietojen korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevien tietojensa korjausta. Pyynnön virheellisen tai vanhentuneen tiedon korjaamiselle voi välittää WebGarden Oy:n yhteyshenkilölle, jonka yhteystiedot löytyvät tämän asiakirjan kohdasta 2.

1.11 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus vaatia yhteyshenkilötietojensa poistamista rekisteristä. Tiedot poistetaan pyynnön jälkeen. Mahdollisista rekisteröidyn tietoon kohdistuneista tietoturvaloukkauksista ilmoitetaan rekisteröidylle ja viranomaisille säädösten mukaisesti.

2 Sivuston lomakkeiden tallennus

Verkkosivuston lomakkeiden tietoja ei tallenneta verkkosivustolle.