×  Sulje
WebGarden Oy

044 991 9158

Peltoaho 4,
62500 Evijärvi

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme henkilötietojen käsittely on meille erityisen tärkeää. Alla tarkka kuvaus henkilötietojen käsittelystä yrityksessämme.

1. Tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen REKISTERISELOSTE

1.1 Rekisterinpitäjä

WebGarden Oy
Peltoaho 4
62500 Evijärvi
Y-tunnus: 2491328-5

1.2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jussi Försti
044 991 9158
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

1.3 Rekisterin nimi

WebGarden Oy:n asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteri.

1.4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä ylläpidetään WebGarden Oy:n asiakas- ja yhteistyökumppanitietoja. Rekisterin henkilötietojen tarkoituksena on asiakas- ja yhteistyökumppanisuhteiden hoito.

1.5 Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Perustiedot yrityksestä/yhdistyksestä,
  • Yrityksen/yhdistyksen yhteyshenkilöiden tiedot, ja
  • Laskutus- ja tilaustiedot.

1.6 Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteri sisältää tietoja, joita saadaan yrityksiltä itseltään sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä.

1.7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU tai ETA-alueen ulkopuolelle

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Luovutamme rekisterissä olevan yrityksen/yhdistyksen perustietoja omille yhteistyökumppaneillemme vain mikäli se on palvelun toteutuksen kannalta tarpeellista. Yhteystietoja voidaan luovyttaa myös viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa.

1.8 Rekisterin suojaus periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Asiakkaiden- ja yhteistyökumppaneiden tietoja sisältäviä asiakirjoja säilytetään yhtiön tiloissa, joihin pääsy WebGarden Oy:n henkilökunnalla.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot

WebGarden Oy on suojannut rekisterin tarvittavin tietoturvakeinoin. Rekisterin tietoihin pääsyä on rajattu ja käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjäoikeudet on myönnetty vain WebGarden Oy:n henkilökunnalle, jolta edellytetään tietosuoja-asetuksen mukaista käsittelytapaa.

1.9 Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkastaa hänestä rekisteriin kerätyt tiedot pyytämällä niitä WebGarden Oy:n yhteyshenkilöltä, jonka yhteystiedot löytyvät tämän asiakirjan kohdassa 2.

1.10 Oikeus vaatia tietojen korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevien tietojensa korjausta. Pyynnön virheellisen tai vanhentuneen tiedon korjaamiselle voi välittää WebGarden Oy:n yhteyshenkilölle, jonka yhteystiedot löytyvät tämän asiakirjan kohdasta 2.

1.11 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus vaatia yhteyshenkilötietojensa poistamista rekisteristä. Tiedot poistetaan pyynnön jälkeen. Mahdollisista rekisteröidyn tietoon kohdistuneista tietoturvaloukkauksista ilmoitetaan rekisteröidylle ja viranomaisille säädösten mukaisesti.

2 Sivuston lomakkeiden tallennus

Verkkosivuston lomakkeiden tietoja ei tallenneta verkkosivustolle.